Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 085 - 48 68 090

Over FL beveiliging

Maak kennis met ons. Wij zijn er voor uw veiligheid en voor het behoud van uw eigendommen.

Over ons

De Flakkeese Beveiligingsdienst is in de jaren negentig opgericht door Jan van Zanten. Op 1 januari 2013 was er een overname en kwam de Operationele leiding en Directie in handen van Jarco Kosten. Om de ambities van de Flakkeese Beveiligingsdienst te realiseren was het tijd voor een nieuwe naam en een nieuw logo.

Sinds 2020 maakt FL beveiliging onderdeel uit van The Safety Network. 

 

FL beveiliging staat 24 uur per dag voor u klaar!

Het behoud van uw eigendommen, de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en de veiligheid van uw personeel zijn van groot belang. Dankzij mobiele surveillance, objectbeveiliging en alarmopvolging waarborgen wij een optimale veiligheid. 
Wij richten ons op het bewaken en beveiligen van gebouwen, terreinen en installaties en zijn gespecialiseerd in Havenbeveiliging.

 

FL beveiliging is ISPS (International Ship and Port Facility Security) gecertificeerd en wij zijn een erkend leerbedrijf volgens de richtlijnen van SBB (voorheen Ecabo).

 

Keurmerk

FL beveiliging is in het bezit van het Certificaat Keurmerk Beveiliging en het certificaat voor de naleving van de cao Particuliere Beveiliging. Klik op de afbeeldingen hieronder om deze te vergroten.