Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 085 - 48 68 090

Recreatiebeveiliging

Onze beveiligingsmedewerkers zorgen ervoor dat uw locatie in veilige handen is.

Recreatiebeveiliging

Waar mensen zijn, zijn vaker ordeverstoringen en extra veiligheidsrisico’s. In een recreatiegebied en op een recreatiepark komen veel mensen bij elkaar en genieten veel verschillende bezoekers optimaal van de accommodaties en faciliteiten. De recreatiebeveiliging van FL Beveiliging zorgt er 24/7 voor dat bezoekers en gasten veilig kunnen genieten van hun verblijf en zich minder druk hoeven te maken om hun waardevolle spullen en hun eigen veiligheid.

 

Bij ongeregeldheden of incidenten handelen onze beveiligers adequaat en zij zullen situaties snel onder controle brengen. Zij verlenen ook eerste hulp als dat nodig is. De beveiligers van FL Beveiliging beschikken over het diploma BHV en EHBO en weten hoe zij moeten reanimeren en de AED moeten bedienen. Elk jaar worden zij hiervoor nageschoold en getraind. Hoe meer mensen aanwezig, hoe meer kans op hartfalen. Ook in recreatiegebieden en -parken is de kans aanwezig dat een reanimatie nodig is. Elke seconde telt.

Surveillancerondes en toezicht

Door regelmatig surveillancerondes uit te voeren en zichtbaar aanwezig te zijn op plekken waar veel mensen samen zijn, geeft FL Beveiliging de bezoekers en gasten een vertrouwd en veilig gevoel. Door regelmatig controlerondes te doen en oog te hebben voor de veiligheid worden eerder onveilige situaties gezien en veiligheidsrisico’s beperkt.

FL Beveiliging laat gasten in hun waarde en respecteert hun privacy. Wij nemen geen risico’s als het gaat om veiligheid en onze beveiligers handelen preventief.

 

Portiers- en/of receptiediensten

Onze beveiligingsmedewerkers bewaken ook de ingang of receptie van recreatie-/vakantieparken. Zo registreren onze beveiligers of ingaande bezoekers wel of niet genodigd zijn. Door camerabeelden te monitoren kan er snel ingegrepen worden bij risicovolle situaties.

 

Onze beveiligingsmedewerkers bewaken uw recreatiegebieden en vakantieparken 24 uur per dag, 365 dagen in de week.

 

FL Beveiliging heeft veel ervaring in recreatiebeveiliging :

  • Onze beveiligers zijn flexibel inzetbaar en handelen direct en snel;
  • Wij zijn gevestigd op Goeree-Overflakkee en zijn omringd door vakantieparken en recreatiegebieden;
  • Wij hebben jarenlange ervaring in de toeristische sector en surveilleren in de omgeving waar veel toerisme is;
  • Onze beveiligers bewaken uw locatie, maar zorgen ook voor een fijne sfeer voor uw gasten en bezoekers;
  • Wij denken proactief met u mee voor de beste aanpak van uw veiligheidsrisico's.

DIRECT  BEVEILIGing INHUREN