Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 085 - 48 68 090

Over FL beveiliging

Maak kennis met ons. Wij zijn er voor uw veiligheid en voor het behoud van uw eigendommen.

Over ons

Het behoud van uw eigendommen, de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en de veiligheid van uw personeel zijn van groot belang. FL beveiliging staat 24 uur per dag voor u klaar om dit te realiseren en om risico’s uit te sluiten. Dankzij mobiele surveillance, objectbeveiliging en alarmopvolging waarborgen wij een optimale veiligheid. In geval van calamiteiten kunnen onze beveiligingsmedewerkers adequaat optreden.

Wij richten ons vooral op het bewaken en beveiligen van gebouwen, terreinen en installaties. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in Havenbeveiliging. FL beveiliging is een ISPS (International Ship and Port Facility Security) gecertificeerd bedrijf, daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf volgens de richtlijnen van Ecabo.

De Flakkeese Beveiligingsdienst is in de jaren negentig opgericht door Jan van Zanten. Op 1 januari 2013 was er een overname en kwam de Operationele leiding en Directie in handen van Jarco Kosten. Om de ambities van de Flakkeese Beveiligingsdienst te realiseren was het tijd voor een nieuwe naam en een nieuw logo. Sinds 2020 maakt FL beveiliging onderdeel uit van The Safety Network. Wij hebben zeven vaste medewerkers.

Keurmerken

 

FL beveiliging is in het bezit van het Certificaat Keurmerk Beveiliging en het certificaat voor de naleving van de cao Particuliere Beveiliging. Klik op de afbeeldingen hieronder om deze te vergroten.

 

 

The Safety Network


The Safety Network is een veiligheidscollectief, waar ruim 500 medewerkers in zes verschillende ondernemingen zich inzetten om de veiligheid van Nederland en de wereld te verbeteren. De partners bouwen samen aan een toekomst waarin kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie de boventoon voeren. Hoewel elke onderneming zijn eigen identiteit en cultuur heeft, versterken zij elkaar door samenwerking. Dankzij deze gebundelde krachten biedt The Safety Network een integrale veiligheidsaanpak.

The Safety Network zet onder andere de volgende diensten in: veiligheidsfunctionarissen die toezicht houden bij risicovolle werkzaamheden, veiligheidsopleidingen, beleidsvorming en BHV-diensten.

 

BEZOEK DE WEBSITE