Beveiliging in Rotterdam

Een optimale beveiliging is essentieel voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. FL beveiliging is uw partner in beveiliging in omgeving Rotterdam. FL beveiliging is al jaren een begrip in de regio. We staan op elk moment van de dag klaar voor uw veiligheid en het uitsluiten van risico’s.

Beveiligingsdiensten in Rotterdam

In regio Rotterdam op zoek naar een beveiligingsbedrijf? Dan bent u bij FL beveiliging aan het juiste adres. Wij helpen uw veiligheidsorganisatie graag vorm geven.

Mobiele surveillance

In hightech uitgeruste surveillanceauto’s houden onze beveiligingsmedewerkers een oogje in het zeil. FL beveiliging zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen gewoon door kunnen gaan. Onze medewerkers houden regelmatig preventieve controlerondes en zijn direct ter plaatse in geval van calamiteiten.

Alarmopvolging

Bij een alarm zorgen wij voor directe opvolging. Onze alarmcentrale waarschuwt direct na ontvangst van een alarm de dichtstbijzijnde surveillant. Hierdoor kan onze beveiliger binnen zeer korte tijd opvolging aan de melding geven en de locatie veiligstellen

Objectbeveiliging

FL beveiliging beveiligt uw locatie tegen diefstal, fraude en vernieling. Onze beveiligers zorgen 24 uur per dag voor het behoud van uw waardevolle eigendommen.

Portiersdiensten

De ingang van uw kantoor of pand is een belangrijk punt: hier is het een komen en gaan van werknemers en bezoekers. Onze beveiligingsmedewerkers bewaren het overzicht en houden ongenode gasten buiten. 

Bouwplaatsbeveiliging

Ook op een bouwplaats is veiligheid van groot belang. Er zijn altijd risico’s aanwezig voor werknemers, bezoekers en aanwezige middelen. De specialisten van FL beveiliging voorkomen dat ongenode gasten het terrein betreden en financiële of materiële schade kunnen aanrichten. Vandalisme, diefstal of brandstichting zijn hier voorbeelden van. Wij voorkomen dat slechtwillenden de tijd en ruimte hebben om schade te kunnen aanrichten.

Wie zijn wij?

Waarom kiest u voor FL beveiliging?

Als u voor FL beveiliging kiest bent u verzekerd van:

  • Paraatheid: onze beveiligingsmedewerkers zetten zich 24/7 in voor uw veiligheid;

  • Directe opvolging: in geval van een incident treden onze beveiligers direct op;

  • Flexibiliteit: wij bewaken uw waardevolle bezittingen op de gewenste locatie;

  • Klantgerichtheid: wij denken proactief met u mee over uw veiligheidsvraagstukken.

Bent u op zoek naar professionele beveiliging in Rotterdam? Onze gecertificeerde en professionele beveiligingsmedewerkers zetten zich 24/7 in voor de veiligheid van uw organisatie en middelen.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking onder het genot van een kop koffie. 

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op