Over ons

De Flakkeese Beveiligingsdienst is in de jaren negentig opgericht door Jan van Zanten. Op 1 januari 2013 was er een overname en sinds 2020 maakt FL beveiliging onderdeel uit van The Safety Network.

FL beveiliging staat 24 uur per dag voor u klaar!

Het behoud van uw eigendommen, de continu├»teit van uw bedrijfsprocessen en de veiligheid van uw personeel zijn van groot belang. Dankzij mobiele surveillance, objectbeveiliging en alarmopvolging waarborgen wij een optimale veiligheid. 

Wij richten ons op het bewaken en beveiligen van gebouwen, terreinen en installaties en zijn gespecialiseerd in Havenbeveiliging.

The Safety Network

FL Beveiliging is trotse partner van The Safety Network, een samenwerkingsverband tussen gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (brand)veiligheid en arbozorg.

Keurmerken en certificaten

FL beveiliging is ISPS (International Ship and Port Facility Security) gecertificeerd en wij zijn een erkend leerbedrijf volgens de richtlijnen van SBB (voorheen Ecabo).

FL beveiliging is in het bezit van het Certificaat Keurmerk Beveiliging en het Certificaat voor de naleving van de cao Particuliere Beveiliging.

Hulp nodig bij beveiliging?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op