Mobiele Surveillance

Met onze hightech surveillanceauto’s staan we 24 uur per dag klaar voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Effectieve bewaking

Het behoud van uw waardevolle eigendommen en het voorkomen van incidenten is erg belangrijk, om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te kunnen garanderen. Met de mobiele surveillancediensten van FL beveiliging bent u verzekerd van een optimale veiligheid.

Waarom schakelt u FL beveiliging in?

Om diverse redenen, zoals hinder, schade, overlast en criminaliteit, kiest u ervoor om mobiele surveillance in te zetten. FL beveiliging verzorgt preventieve controleronden voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zo controleren onze beveiligingsmedewerkers uw woonhuis bij afwezigheid of uw bedrijf tijdens een verbouwing, begeleidingen, brand/sluitronden en openingsronden.

Direct inschakelen?

U kunt rekenen op:

24/7 beveiliging

Gedurende 24 uur per dag surveilleren onze hightech uitgeruste surveillanceauto’s rondom uw huis of (bedrijfs)pand. Aangestuurd door onze alarmcentrale, die 24 uur per dag bemand is, controleren onze medewerkers volgens een vooraf afgesproken procedure uw waardevolle eigendommen.

Mobiele surveillance ronden kunnen door ons op afroep, op vooraf afgesproken tijden, dan wel op onregelmatige tijden worden uitgevoerd. Bij calamiteiten beschikken wij over directe alarmlijnen met politie, brandweer, ambulance en andere hulpdiensten.

Uitgebreide dienstrapporten

Van al onze bevindingen ontvang u direct na het uitvoeren van een mobiele surveillance ronde een dienstrapport. Tevens verzorgen wij alarmopvolging en treden wij namens onze opdrachtgevers op als sleutelhouder bij onraad.

Gespecialiseerde beveiligingsmedewerkers

Wij garanderen een snelle en correcte afhandeling van de werkzaamheden. Onze representatieve beveiligingsmedewerkers zijn goed opgeleid en vrij van onbesproken gedrag.

De juiste dienstverlening

Wij verrichten onze diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Daardoor bent u ervan verzekerd dat onze dienstverlening voldoet aan de specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger. U kunt er ook op rekenen dat FL beveiliging de door de overheid vastgestelde voorschriften strikt naleeft.

Meer informatie?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op