Beveiliging Voorne-Putten

FL Beveiliging staat klaar om uw objecten te beveiligen in regio Hellevoetsluis, Rockanje, Oostvoorne en Brielle.

FL Beveiliging staat op Voorne Putten klaar om u te helpen met beveiliging van uw object. Of het nu een industrieterrein is, een bouwplaats of een vakantiepark. Wij waarborgen de continuïteit van uw bedrijfsvoering. FL Beveiliging is ook actief op Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee.

Het is erg belangrijk om een optimale beveiliging te hebben voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. FL beveiliging is dé specialist in beveiliging in de omgeving van Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje en Brielle. Wij zijn al jaren een begrip en staan op elk moment van de dag klaar voor al uw beveiligingsvragen.

Snel een beveiliger inhuren in Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje of Oostvoorne?

Mobiele surveillance

In onze eigen surveillancewagens houden onze beveiligingsspecialisten de veiligheid in de gaten. FL beveiliging zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen te allen tijde door kunnen gaan en houdt regelmatig preventieve controle rondes en is er iets aan de hand, is zij snel ter plaatse. Onze surveillancewagens beschikken allemaal over een AED.

Alarmopvolging

Als er onverhoopt een alarm afgaat, zorgt FL Beveiliging ervoor dat het alarm direct wordt opgevolgd. Onze alarmcentrale waarschuwt direct na ontvangst van het alarm de surveillant die zich het meest dichtbij bevindt. Onze beveiliger kan daardoor binnen zeer korte tijd opvolging geven en de locatie veiligstellen.

Objectbeveiliging

FL beveiliging beveiligt uw object tegen diefstal, fraude en vernieling. Onze beveiligers zorgen 24 /7 voor het behoud van uw waardevolle eigendommen.

Portiers diensten bij recreatieparken of grotere gebouwen

De ingang van uw kantoor of pand is een belangrijk punt: hier is het een komen en gaan van werknemers en bezoekers. Onze beveiligingsmedewerkers bewaken uw entree en houden ongewenste gasten. 

Bouwplaats beveiliging

Op bouwplaats is veiligheid van groot belang. Er zijn altijd risico’s aanwezig voor werknemers, bezoekers door het grote materieel wat aanwezig is. De beveiligers van FL beveiliging voorkomen dat ongenode gasten het terrein betreden en financiële of materiële schade kunnen aanrichten. Diefstal, vandalisme, brandstichting, graffiti zijn hier voorbeelden van.  Wij voorkomen dat slechtwillenden de tijd en ruimte hebben om schade te kunnen aanrichten.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op