Bouwplaatsbeveiliging

De juiste beveiliging op uw bouwplaats is van groot belang. Niet alleen voor de werknemers en aanwezigen, maar ook voor de aanwezige middelen. Bouwplaatsbeveiliging moet voorkomen dat ongenode gasten het terrein betreden en financiële of materiële schade kunnen aanrichten.

Vandalisme, diefstal of brandstichting op uw bouwplaats dient voorkomen te worden. Indirecte schade resulteert in vertraging en het missen van deadlines. Vaak hebben slechtwillenden bij het ontbreken van beveiliging alle tijd en ruimte voor het aanrichten van schade. Dat wil je niet!

Op FL Beveiliging kunt u rekenen!

Dankzij de bouwplaatsbeveiliging van FL beveiliging kunnen de hierboven genoemde risico’s voorkomen of zo veel mogelijk beperkt worden. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om uw bouwplaats te beveiligen.

Met preventieve controleronden, directe alarmopvolging en professionele objectbeveiliging, zorgen onze beveiligingsmedewerkers voor veiligheid en continuïteit op uw bouwplaatslocatie.

U kunt onze beveiligingsdiensten inzetten om de veiligheid op uw bouwplaats te vergroten.

Mobiele surveillance

Onze gecertificeerde beveiligingsmedewerkers staan 24/7 klaar om uw bouwplaats te beveiligen. Dankzij preventieve controlerondes en hightech uitgeruste surveillanceauto’s kan er snel en adequaat gereageerd worden in geval van calamiteiten.

Alarmopvolging

Bij goede bouwplaatsbeveiliging hoort directe alarmopvolging. Onze alarmcentrale waarschuwt direct na ontvangst van een alarm de surveillant die op dat moment in de buurt is. Hierdoor kan de surveillant de melding binnen zeer korte tijd opvolgen en de bouwplaatslocatie veiligstellen.

Objectbeveiliging

Onze beveiligers beveiligen uw bouwplaats locatie tegen diefstal, fraude en vernieling. Op locatie zorgen zij ervoor dat uw waardevolle eigendommen 24 uur per dag worden beveiligd.

Portiersdiensten

De ingang van een bouwlocatie is belangrijk: hier vinden veel in- en uitgaande goederenstromen plaats en het is een komen en gaan van werknemers en bezoekers. Onze beveiligingsmedewerkers zorgen ervoor dat u het overzicht behoud en dat ongenodigde gasten geen toegang krijgen.

Kwaliteiten van FL Beveiliging

Vanwege de volgende competenties kunt u kiezen voor onze bouwplaatsbeveiliging:

24/7 inzetbaar: onze beveiligingsmedewerkers zijn altijd inzetbaar;

Direct en snel: in geval van een incident treden we snel en adequaat op;

Flexibel: onze beveiligers bewaken uw waardevolle bezittingen op locatie;

Klantgericht: wij denken proactief met u mee voor de beste invulling van uw beveiligingsvraagstuk.

Heeft u professionele bouwplaatsbeveiliging nodig? Onze gecertificeerde en professionele beveiligingsmedewerkers zetten zich 24/7 in voor de veiligheid van uw bouwplaats. Neem contact met ons op.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op