Zorgbeveiliging

In een zorginstelling zijn ook diverse veiligheidsrisico’s, waardoor personeel, cliënten en bezoekers in gevaar kunnen komen. Deze bedreigingen voor de veiligheid wilt u te allen tijde voorkomen. Daarom kunt u de zorgbeveiligers van FL beveiliging inschakelen.

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om de hierboven genoemde risico’s te voorkomen of zo veel mogelijk te beperken. Maak gebruik van onze zorgbeveiliging om uw zorginstelling zo veilig mogelijk te houden.

Op onze zorgbeveiliging kunt u bouwen.

Onze beveiligers zijn bekend met de aanwezige risico’s in zorgbeveiliging: in geval van calamiteit wordt er snel en adequaat gehandeld zodat risico’s geminimaliseerd worden. Zij beschikken over de juiste competenties, om een veilige situatie te kunnen creëren. Dit komt ten goede aan het welzijn van de aanwezige personen. Daarnaast dragen onze zorgbeveiligers niet alleen bij aan de veiligheid, maar ook aan de algehele beleving en sfeer.

Waar houden onze zorgbeveiligers zich mee bezig?

Onze specialisten weten in elke situatie wat hen te doen staat, geen enkele zorginstelling is namelijk hetzelfde. Onze zorgbeveiligers zorgen voor een veilige omgeving dankzij de volgende werkzaamheden:

Portiers- en/of receptiediensten

Onze beveiligingsmedewerkers bewaken de ingang of receptie van uw zorginstelling. Door regelmatig controlerondes en onveilige situaties te signaleren, worden veiligheidsrisico’s beperkt. Zo registreren onze beveiligers of ingaande bezoekers wel of niet genodigd zijn. Door camerabeelden te monitoren kan er snel ingegrepen worden bij risicovolle situaties.

Alarmopvolging

In geval van nood zorgen wij voor een snelle alarmopvolging. Wij staan in direct contact met de alarmcentrale, zodat calamiteiten direct bestreden kunnen worden. Lees hier meer over onze alarmopvolging.

EHBO en BHV

Onze beveiligingsmedewerkers beschikken over de juiste EHBO- en BHV-certificaten, die ook in de zorg goed van pas komen. Zij hebben de juiste vaardigheden om te kunnen reanimeren. Onze beveiligingsmedewerkers houden hun kennis jaarlijks bij.

Altijd paraat voor de veiligheid

Vanwege de volgende competenties kunt u kiezen voor onze zorgbeveiliging:

  • Onze beveiligingsmedewerkers bewaken uw zorginstelling 24/7;

  • Direct en snel: in een zorginstelling is een snelle en adequate reactie gewenst;

  • Flexibel: onze beveiligers bewaken uw zorglocatie maar zorgen ook voor een fijne sfeer;

  • Klantgericht: wij denken proactief met u mee voor de beste aanpak van uw zorglocatie.

Op zoek naar professionele zorgbeveiliging?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op